Aluminijumska sigurnosna vrata

Aluminijumska sigurnosna vrata

Aluminijumska sigurnosna vrata su potpuno izradjena u našoj proizvodnji.

Na tržištu u ponudi postoji veliki broj kineskih sigurnosnih vrata koja se veoma kondezuju i vrlo često sama zaključaju pa ih je teško i otvoriti i razvaliti mi smo na zahtev svojih kupaca koji su želeli pre svega kvalitet i sigurnost u ponudu uvele sigurnosna aluminijumska vrata.

Uglavnom se koriste kao ulazna vrata pre svega za stanove. Za izradu se koriste aluminijumski profili sa termo prekidom sto isključuje mogućnost kondezacije. Paneli su takodje termo izolovani i dodatno ojačani što povećava sigurnost samih vrata. Ono što je pre svega na ovim vratima bitno je svakako brava renomiranog proizvodjača MACO. Zaključavanje se vrši u tri pozicije u pravcu same brave i koristi se cilindar sa kodiranim ključem.

Ovakva vrata zadovoljavaju sve zahteve moderne gradnje jer se mogu praviti u skoro svim bojama i dezenima po želji kupca. Mogu se dodavati inoks ukrasi koji mogu biti izrezani u bilo kom obliku. Ono što je zanimljivo kod ovih vrata je to što mogu biti u različitim bojama i dezenima sa spoljne i unutrašnje strane pa se lako mogu prilagoditi kako enterijeru tako i eksterijeru.

 

Share this