PVC Profili SCHÜKO

PVC Profili SCHÜKO

SCHÜKO je jedan od internacionalnih lidera u proizvodnji PVC profila na tržištu pa predstavlja reper kvaliteta u ovoj oblasti. Svi SCHÜKO profili se proizvode u

Nemačkoj i prolaze rigorozne kontrole kvaliteta. Svi sistemi su atestirani u

Ift-Rosenheim-u i dobijeni su najbolji rezultati. Početkom 1980-ih je među prvima počeo proizvodnju PVC profila i od tada konstantno traje modernizacija i ulaganje u razvoj kako bi se zadovoljili novi standardi u oblasti građevinarstva.

SCHÜKO je vrlo poznat i tražen sistem na prostoru Nemačke i Evrope zato što je u mogućnosti da ispoštuje sve standarde tzv. pasivne kuće. Zbog svojih inovativnih rešenja SCHÜKO je profil koji arhitekte najradije biraju kada žele da postignu moderan izgled stambenog i poslovnog prostora. Pored veliko izbora boja koje mogu biti obostrano iste ili u dve različite boje mogućeje birati i profile sa 5 i 7 komora u zavisnosti od klimatskih potreba. Takođe je moguća izrada kliznih sistema koji su sve više zastupljeni u savremenom izgledu gradnje.

U današnje vreme kad se standardi menjaju iz dana u dan u cilju smanjenja troškova grejanja i emisije CO2 SCHÜKO ispunjava i ekonomske i ekološke zahteve.

Izrada PVC sistema SCHÜKO LIVING je sedmokomorni profil koji se preporučije sa kombinacijom troslojnog niskoemisionog stakla kako bi se postigla maksimalna ušteda energije. Profili daju veliku sigurnost zahvaljujući svojim čeličnim ojačanjima koji kruže unutar celog prozora. Takođe ima tri dihtunga koji pruža najviši stepen zaštite od vetra i buke. Ulaganje u stolariju izrađenu od ovog profila je investicija koja se vrlo brzo isplatu uštedom na el.energiji.

Kontaktirajte nas.

Schuko profili koje koristimo:


Galerija slika SCHÜKO profila:

Share this