PVC Prozori

PVC Prozori

 PVC prozori su primer vrhunske tehnike i dizajna. Oni su kombinacija odabranih profila i kao takvi poznati su po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Oni se pored toga mogu i reciklirati, pa kao takvi doprinose očuvanju okoline. PVC materijal je broj jedan u ukupnoj proizvodnji prozora. Mi izrađujemo profile visokog kvaliteta i za to se brinu naši visoko kvalifikovani stručnjaci.

Centralna tačka svake kuće svakako su njeni prozori. Bilo da se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je važan njihov pravilan odabir.

PVC prozori su savršen odgovor.

PALETA BOJA

PVC profili su najčešće u beloj boji s kratkim rokom isporuke. Specijalne boje i boje u dekoru drveta posedujemo u standardnim i posebnim bojama s nešto dužim rokom isporuke.

SERTIFIKATI

PVC profili poseduju sertifikate svih poznatih instituta za ispitivanje i ispunjavaju sve propise o kvalitetu i ispitivanju.

PODACI ZA TOPLOTNU IZOLACIJU I ZAŠTITU OD BUKE

Toplotna zaštita: min. vrednost 1,5 qmK

Vr. zaštite od buke: od 33-47 dB (do SSK 5)

Uf = 1,6W/m2K  gem. EN 12 412

TRAJNA IZOLACIJA

PVC prozori se mogu opremiti s trajnomizolacijom. Preko spoljašnjeg zazora između okvira i krila dolazi sveži vazduh preko izglodanih otvora (zaštićeni PVC kapicom) ili preko rebrastih brtvi. Trajnu izolaciju moguće je izvesti i umetanjem aluminijumskih odzračnika zajedno sa staklom ili kroz štok prozora, specijalno prilagođenih za takvu namenu.

Tehnički podaci:

Protok vazduha: 0,9 mVhm

Zahtevna grupa: C

Klasa zašt. od buke: 3

 

Share this