Acrycolor PVC boje

Acrycolor PVC boje

Očaravajuće boje

Zahtevna arhitektura crpi svoju posebnu estetiku iz perfektne uskladjenosti boje, oblika i materijala. Nije važno da li je u pitanju istorijska gradjevina, moderni stambeni ili prestižni idustrijski objekti. Prozorski profili u boji naglašavaju izgled fasade. Zgrade tako postaju atraktivni objekti koji privlače poglede i postaju prepoznatljive. Prozori kao deo fasade su izloženi sunčevim zracima, atmosferskim uticajima i mehaničkom delovanju. U tom segmentu dolazi do izražaja činjenica da nije svaki profil u boji profil u boji. Prozori od acrycolor profila su sa unutršnje strane beli PVC profil, a sa spoljne Acryl u boji. To čini profile otpornim na atmosferske uticaje kao što je sunce, vetar, kiša, mraz i temperaturne oscilacije. Čak i kod sukcesivne zamene prozorskih jedinica na jednoj zgradi razlike nisu vidljive ni nakon niza godina.

Acrycolor – proveren kvalitet

Već preko 25 godina firma GEALAN proizvodi profile u boji od acrycolor-a postupkom koekstruzije. Ova inovativna tehnika razlikuje se u velikoj meri od uobičajenog postupka bojenja profila. Postupkom koekstruzije se PVC bela osnovna smesa i obojeno akrilno staklo neraskidivo stapaju u jedan proizvod. Tako nastaje dugotrajna i glatka površina acrycolor profila.

Visoka refleksija

Bela PVC osnova ispod acrycolor sloja koji propušta infracrvene zrake reflektuje većinu sunčevih zraka. Na taj način se značajno smanjuje zagrejavanje profila. Temperaturne razlike izmedju vrlo tamnin i belih prozora su vrlo male.

happy wheels
Share this

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *