GECCO izolacija

gecco izolacija

GECCO izolacija

Čista prijatnost

Rastuće cene energije nisu samo u privatnim stambenim oblastima sve značajniji faktor troška. Dodatno imamo zakone i zahteve za optimalnom toplotnom izolacijom prozora. Sa svoje četiri komore i dubinom ugradnje od 74 mm, sistem profila S 8000 IQ može se ponvaliti kao vrlo dobar izolator toplote. Da bi se do kraja ispoštovali najviši zahtevi toplotne izolacije, postoje sistemi u varijantama sa više komora u krilima i ramu. Ispitana U-vrednost ove profilne kombinacije, uključujući i standardno ojačanje (do Uf=1,1W/m2K), važi za najbolju medju profilima od PVC-a. Ipak toplotna izolacija ne treba nikada da ide na teret statike, tako što će se koristiti neadekvatni profili za ojačanje.

GECCO izolacija

Automatski sistem provetravanja GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL) sprečava stvaranje budji u špaleti prozora. Normalan položaj klapnice je otvoren i vazduh slobodno struji u prostoriji. Prilikom jakog naleta vetra klapnica se zatvara.

GECCO 4 predstavlja najnoviju sistemsku varijantu. Dodatno ima filter za polen i mrežicu protiv insekata. Po želji postoji GECCO 4 sa dodatkom za zvučnu izolaziju i zaštitu od kiše.

Air Watch

Iako patentirani sistem za provetravanje GECCO obezbedjuje regulisano provetravanje, ne može se zaboraviti na redovno provetravanje otvaranjem prozora. S vremena na vreme prostorije kompletno provetriti.
– pokazuje da li je vlažnost vazduha u prostoriji korektna
– jednostavna montaža
Prednosti GECCO izolacija:
– Optimalna razmena vazduha pri normalnom pritisku
– Minimalni gubitak energije
– Patentirana automatska regulacija provetravanja
– Nema pojave promaje ni pri jakim naletima vetra
– Nemogućnost pogrešnog rukovanja
– Visoka toplotna i zvučna izolacija
– Sprečava stvaranje budji
– GECCO 3 može se i naknadno ugraditi
– Bešuman
– Ekonomičan
– Redovno provetravanje

happy wheels
Share this

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *